POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL DE SILVESTRE

La protecció de les dades personals dels seus clients i de tercers és una de les preocupacions de Silvestre. A aquest efecte de preservar i garantir la privadesa, i l’estricte compliment de l’establert a la Llei orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, una vegada el client hagi emplenat el formulari, Silvestre incorporarà les dades als seus fitxers, dels quals és responsable legalment.
El client ha d’emplenar completament el formulari de registre. En cas contrari, Silvestre, no li podrà presentar els serveis que s’ofereixen al portal. Per sol·licitar comandes a Silvestre el client ha de facilitar també les dades de caràcter personal que s’indiquen en el formulari de registre. El client, a més, ha de declarar que tota la informació que subministra per a l’accés als portals és veritable, completa i precisa, i s’ha de comprometre a mantenir-la actualitzada.

Silvestre li informa que la recollida de les seves dades personals es produeix amb les següents finalitats: Poder-li prestar els serveis als quals tindrà accés a través del nostre portal, una descripció dels quals es troba en les condicions generals d’accés i ús del portal, Usos comercials i publicitaris, respecte als productes, serveis, ofertes, promocions i altres activitats publicitàries, fer enquestes, estadística i anàlisi de tendències de mercat i elaborar perfils de l’usuari a fi de personalitzar i millorar els serveis que s’ofereixen.

El client pot accedir a les seves dades personals, rectificar-los i cancel·lar-los, en els terminis establerts a la LOPD, i és el responsable del fitxer que utilitza Silvestre. Per a la seva comoditat, podrà exercir els drets abans esmentats també per correu electrònic a l’adreça silvestre@ecocaixa.es.

DEVOLUCIONS

Actualment no acceptem devolucions de les comandes excepte si hem comés un error en algun article. En aquest cas pot informar-nos de l’error seguint els següents passos:

Assegureu-vos d’estar connectat a la tenda online.
En el cantó superior dret, feu clic en “El meu compte“.
Feu clic en “Comandes“.
Escriviu per WhatsApp al telèfon +34 662 58 16 46 amb el problema que heu tingut amb la comanda i adjunteu una fotografia en cas de ser necessari.

INFORMACIÓ DE CARÀCTER GENERAL

Les presents Condicions Generals, així com qualsevol relació entre vosté com a Usuari i Silvestre Agricultura Ecològica, S.L. es regiran per la legislació espanyola. Per a qualsevol qüestió litigiosa derivada de l’existència o contingut d’estes Condicions Generals o de les relacions entre l’Usuari i Silvestre Agricultura Ecològica, S.L., ambdues parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fòrum que pogués correspondre’ls, se sotmeten a la jurisdicció i competència exclusiva dels Jutjats i Tribunals de València (Espanya).

Silvestre Agricultura Ecològica, S.L. es reserva el dret a realitzar canvis en qualsevol moment al nostre Web, així com en estes Condicions Generals.

Per a complir amb el que estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’este web:

Titular: Silvestre Agricultura Ecologica, S.L.
Adreça: C/Mestre Sauri no.17. 46134 – Foios – Valencia – Espanya.
Contacte: silvestre@ecocaixa.es o tel. +34 662 58 16 46.
CIF: B-98813959